Vanaf nu altijd binnen budget

Ibis voor Budgetten helpt projectmanagers, directievoerders, opdrachtgevers en adviseurs om met een Budget Bewakingsmodel grip te krijgen en te houden op de haalbaarheid van het project. De software vereenvoudigt het beheersen van alle projectuitgaven.

Scroll

Wat kan je ermee?

Projecten sturen op financiële haalbaarheid is niet eenvoudig maar wel steeds belangrijker, onder andere voor risicomanagement. Je projectomgeving en -voorwaarden zijn namelijk sneller dan vroeger aan verandering onderhevig. Budgetmanagement maakt de haalbaarheid van projecten inzichtelijker en vergroot de grip op alle kosten met een Budget bewakingsmodel.

Wat zit erin?

Met Budgetmanagement kun je zowel eenvoudig op verschillende detailniveaus je projectkosten budgetteren, als nauwkeurige prognoses maken over alle benodigde toekomstige uitgaven. De applicatie voorkomt dubbele invoer van informatie met fouten die daardoor ontstaan en biedt uitgebreide functionaliteit voor gegevensuitwisseling en het maken van rapportages.

 • Bewakingsmodel

  Meer info
 • Verplichtingen en ramingen

  Meer info
 • Toekomstprognoses

  Meer info
 • Gegevensuitwisseling

  Meer info
 • Rapportagemogelijkheden

  Meer info

Voordat je ermee aan de slag gaat

Het invoeren van nieuwe software is voor de meeste organisaties geen alledaagse taak, daarom zorgen wij voor een goede begeleiding. De medewerkers van Brink staan klaar om je organisatie via een gedegen opleidingsplan vertrouwd te maken met onze Ibis producten. Wij installeren en implementeren de software op verzoek ook op locatie. Eén van onze consultants assisteert je hier graag bij. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je gedurende het gebruik van de software up-to-date blijft met nieuwe functionaliteiten die wij gedurende het jaar toevoegen aan de software om de beste in de markt te blijven.