Beter inzicht en grip op het risicoprofiel

Risicomanagement wordt zowel voor projecten als het corporate governance beleid van organisaties een steeds belangrijker beheersaspect. Het helpt transparanter te werken, de faalkosten te verlagen en dus meer winst over te houden. Verder beïnvloedt de professionaliteit van risicomanagement je reputatie richting opdrachtgevers, partners en andere stakeholders, oftewel je toekomstige concurrentiepositie. Ibis voor Risico's stelt je in staat zowel alle potentiële risico’s proactiever te analyseren, als inzichtelijk te managen.

Scroll

Wat kan je er mee?

Ibis voor Risico's is een door Brink ontwikkelde webapplicatie, die bij het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van projecten duidelijk inzicht geeft in het risicoprofiel. Deze altijd en overal beschikbare software is bedoeld voor projectmanagers, directievoerders, opdrachtgevers, aannemers en adviseurs. Afgestemd op drie belangrijke rollen, de project administrator, project editors en project viewers. Die zelf in te delen zijn in een beheergroep (directie of stuurgroep) of teams, met eigen toegangs- en gebruiksrechten. Ibis voor Risico's is het resultaat van tientallen jaren praktijkervaring en kennis over risicomanagement.

Wat zit er in?

De oplossing Ibis voor Risico's bevat managementfunctionaliteit voor oorzaak-, gevolg- en effectanalyses, een dashboard om de beheersing van alle risico's inzichtelijker te maken en uitgebreide rapportages voor verschillende overlegvormen en audits.

 • Management

  Meer info
 • Dashboard

  Meer info
 • Rapportage

  Meer info
 • Risicoscores

  Meer info
 • Scenarioanalyse

  Meer info
 • Beheersmaatregelen

  Meer info
 • Autorisatie

  Meer info

Voordat je ermee aan de slag gaat

Het invoeren van nieuwe software is voor de meeste organisaties geen alledaagse taak, daarom zorgen wij voor een goede begeleiding. De medewerkers van Brink staan klaar om je organisatie via een gedegen opleidingsplan vertrouwd te maken met onze Ibis producten. Wij installeren en implementeren de software op verzoek ook op locatie. Eén van onze consultants assisteert je hier graag bij. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je gedurende het gebruik van de software up-to-date blijft met nieuwe functionaliteiten die wij gedurende het jaar toevoegen aan de software om de beste in de markt te blijven.

Yasper
Voor hulp en advies

Vraag het aan Yasper

y.kuiper@brink.nl 010 237 01 00 Ik heb nu een vraag