Ibis blogs - onze collega's praten u graag bij!

IBIS-MAIN Viewer ontsluit onderhoudsinformatie voor collega's

Geschreven door Giorgio Slager | 23-8-18 12:24

Informatie inzichtelijk en toegankelijk maken

IBIS-MAIN wordt door veel woningcorporaties, zorg, onderwijs, gemeentelijke en commerciële vastgoedbeheerders gebruikt voor het maken van de meerjarenonderhoudsbegroting en -planning. Een jaarlijks terugkerend proces voor de vastgoedbeheerders binnen die organisaties. Gedurende het jaar zijn er echter talrijke collega's die vragen moeten beantwoorden op basis van informatie uit de onderhoudsbegroting en -planning. Tijdens hun contacten met huurders, of betrokkenheid bij renovatie- en nieuwbouwprojecten. Met IBIS-MAIN Viewer is die informatie eenvoudig inzichtelijk en toegankelijk te maken voor collega's.

Zelf samen te stellen dashboards

IBIS-MAIN Viewer is een intuïtief  te gebruiken webapplicatie, die toegang geeft tot alle beschikbare vastgoedbeheerinformatie uit IBIS-MAIN via eenvoudig samen te stellen dashboards. De beheerder van IBIS-MAIN bepaalt daarmee welke collega's welke informatie zelf kunnen bekijken. Met als belangrijkste voordeel tijdsbesparing, omdat ze dan niet telkens informatie hoeven op te zoeken voor het beantwoorden van alle vragen die collega's stellen. Een ander voordeel is het real-time inzicht in de beschikbare informatie, in plaats van misschien al verouderde overzichten en rapportages raadplegen.

Eenvoudig te beheren en te gebruiken 

IBIS-MAIN Viewer is een zelfservice-oplossing om medewerkers gepersonaliseerd toegang te geven tot alle beschikbare onderhoudsinformatie. De verantwoordelijke vastgoedbeheerder kan door het aan- en uitzetten van widgets eenvoudig grafische dashboards samenstellen, afhankelijk van de informatiebehoeften. Gebruikers hoeven alleen nog maar in te loggen om op elk gewenst moment de benodigde informatie zelf te kunnen opzoeken. Makkelijker is het niet te maken.

Interesse in de IBIS-MAIN Viewer? Neem dan contact met ons op.

 

                                                  

Yor Berkhout is werkzaam als Accountmanager Commercieel Vastgoed bij Ibis (onderdeel van Brink Groep).