KLOPPEND HART VAN BOUW, INFRA EN VASTGOED

KLOPPEND HART VAN BOUW, INFRA EN VASTGOED

Ibis voor informatie- en BIM management

Softwareprogramma’s worden massaal naar de cloud verplaatst, omdat ze daar centraal te beheren, te updaten en te beveiligen zijn. Maar ook omdat ze 24/7 te gebruiken zijn door alle geautoriseerde (project)medewerkers, onafhankelijk van hun locatie en apparatuur. Samenwerken in de cloud brengt mensen virtueel dichter bij elkaar.
Brink levert al 50 jaar oplossingen voor eenvoudiger en efficiënter samenwerken in de bouw-, infra-, installatie- en vastgoedmarkt. Onze software voor project- en informatiebeheer is altijd beschikbaar in de cloud en vereenvoudigt zowel het werken met een BIM op kantoor als op de bouwplaats. Inclusief het bijbehorende informatiebeheer.

Ontdek ons softwarepakket

Ibis software voor project- en informatiemanagement

Bimsync

Samenwerken in een BIM
Het succes van een BIM of Digital Twin in een bouw-, installatie- of infraproject is in belangrijke mate afhankelijk van de kwaliteit en toegankelijkheid van alle informatie. Daarom maakt de Ibis software van Brink het delen, reviewen, updaten van BIM-informatie en digitaal samenwerken zo eenvoudig mogelijk in de cloud. Lees ook hoe onze klanten dat organiseren en ervaren.

avatar--josefine
Voor vragen en storingen

Vraag het de helpdesk