Kloppend hart van bouw, infra en vastgoed.

Ibis voor Informatie- en BIM management

Brink is al decennialang gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor eenvoudiger en efficiënter samenwerken in de bouw-, infra- en vastgoedmarkt. Elke vooruitstrevende organisatie die grote, complexe projecten aanpakt met verschillende partijen is gebaat bij de structuur en overzicht. Bij Brink vereenvoudigen wij al jarenlang het gebruik van een BIM op kantoor en op de bouwplaats.

Meer informatie

Efficiënter samenwerken via de cloud

In projecten wordt veel nieuwe informatie geproduceerd, die zo snel mogelijk voor alle betrokkenen toegankelijk moet zijn. Informatie over het projectresultaat, de werkmethode, voortgangsrapportages etc. Om daarbij de kans op fouten en verspilling te verkleinen, is het van groot belang dat iedereen de meest recente documentversies gebruikt.

Met onze softwareoplossing bieden wij alle benodigde gereedschappen voor informatiebeheer in projecten en efficiënter samenwerken. In plaats van iedereen telkens alle nieuwe informatie toe te sturen, maken wij gebruik van de altijd, overal en op elk gewenst moment toegankelijke cloud. Makkelijker is samenwerken in projecten naar onze ervaring niet te organiseren.

Informatie- en BIM management

Grip en overzicht binnen elke samenwerking dankzij een BIM

De afgelopen jaren zijn steeds meer aannemers, architecten, adviseurs, constructeurs en installateurs met een Bouw Informatie Model (BIM) gaan werken. Begrijpelijk, omdat sommige grote opdrachtgevers het verplicht stellen en een BIM zowel projecten inzichtelijker maakt, als de sleutel vormt tot efficiënter samenwerken en communiceren in bouwcombinaties.

Bimsync

Bimsync is een webgebaseerde applicatie voor het bekijken, managen en delen van BIM gerelateerde data zoals 3D-modellen op basis van IFC en issues op basis van BCF.

Autorisatiefunctionaliteit zorgt ervoor dat de relevante informatie alleen bij de juiste personen terecht komt. Dankzij een open document managementfunctionaliteit maakt Bimsync het mogelijk om ook niet BIM gerelateerde data op te slaan, autoriseren en te delen via deze tool. Daarom bevat elke project in Bimsync een volledig digitaal projectdossier.

Meest gebruikte functionaliteiten

  • BIM viewer
  • Webbased
  • Document management
  • Open IFC standaard
  • Issue Management

Brink

Webinars voor Informatie- en BIM management

Onze account- en productmanagers stellen hun expertise beschikbaar tijdens onze webinars over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor een van onze webinars en raak op afstand bekend met onze functionaliteiten.

Bekijk hier het overzicht..
Webinars voor Informatie- en BIM management

Wat Brink voor jou kan betekenen!

Visualiseer.

Met behulp van het 3D model en de intuïtieve viewer krijgt u een goed beeld van de scope van het project. 

Documentenbeheer.

Met de document management functionaliteit kunnen ook niet BIM gerelateerde data in Bimsync opgeslagen, geautoriseerd en gedeeld worden zodat in er een volledig digitaal projectdossier ter beschikking is.

Autorisatie en transparantie.

Door gebruikers te autoriseren komt de relevante informatie op het juiste moment bij de juiste personen terecht.

Ibis voor Calculeren in de cloud stelt ons bedrijf in staat om veilig te werken zowel op kantoor als thuis

— Daniëlle van Rhenen · Bouwbedrijf C.C. van Rhenen

Ibis voor Calculeren in de cloud stelt ons bedrijf in staat om veilig te werken zowel op kantoor als thuis

— Daniëlle van Rhenen · Bouwbedrijf C.C. van Rhenen