Scroll

Samenwerken krijgt een andere betekenis

Grip en overzicht binnen elke samenwerking dankzij een BIM

Ibis Samenwerken in BIM

Ibis Samenwerken in BIM is webgebaseerde software voor het bekijken, managen en delen van BIM gerelateerde data zoals 3D-modellen op basis van IFC en issues op basis van BCF.

Autorisatiefunctionaliteit zorgt ervoor dat de relevante informatie alleen bij de juiste personen terecht komt. Dankzij een open document managementfunctionaliteit maakt Ibis Samenwerken in BIM het mogelijk om ook niet BIM gerelateerde data op te slaan, autoriseren en te delen via deze tool. Daarom bevat elke project in Ibis Samenwerken in BIM een volledig digitaal projectdossier.

Alle functies van Ibis Samenwerken in BIM

Voor wie is ibis samenwerken in BIM geschikt?

Brink Software is al decennialang gespecialiseerd in het leveren van de Ibis-oplossingen voor eenvoudiger en efficiënter samenwerken in de bouw-, infra- en vastgoedmarkt. Elke vooruitstrevende organisatie die grote, complexe projecten aanpakt met verschillende partijen is gebaat bij de structuur en overzicht die Ibis Samenwerken in BIM biedt. Met Ibis Samenwerken in BIM vereenvoudigen wij al jarenlang het gebruik van een BIM op kantoor en op de bouwplaats.

Ibis Samenwerken in BIM voor infra, bouw, installatietechniek en vastgoed
Informatie- en BIM Management cursussen en blogs
Betrek de onderaannemers bij de RAW besteksadministratie
Yasper
Voor hulp en advies

Vraag het aan Joy

j.wansleeben@brink.nl 010 237 01 00 Ik heb nu een vraag