Ibis software voor Projectmanagement

De tools voor projectmanager en BIM-manager, bewaak je BIM-protocol

Projectleiders en hun opdrachtgevers willen grip hebben op alle belangrijke beheeraspecten, om tijdig te kunnen bijsturen. Daarvoor hebben zij real-time inzicht nodig in alle beschikbare voortgangsinformatie over tijd, geld, kwaliteit, organisatie, informatie en mogelijke risico's. Dat is het meest efficiënt te organiseren via webgebaseerde software voor projectbeheersing.

Meer informatie

Stuur op het project

Door de samenwerking en communicatie tussen alle betrokkenen via internet te organiseren, creëer je namelijk automatisch ook een plaats- en tijdsonafhankelijke beheerstructuur. Daarom bestaat onze integrale projectmanagementsuite uit, Ibis voor Budgetten en Ibis voor Risico's. En ook Bimsync, om het toenemend BIM-gebruik in projecten goed te managen.

BIM

Visualiseer het 3D model met behulp van een intuïtieve viewer.

Samenwerking

Grip en overzicht binnen elke samenwerking dankzij een BIM.

Autorisatie

Door interne en externe gebruikers te autoriseren komt de relevante informatie bij de juiste personen terecht.

Real-time

Doordat de webgebaseerde software voor het bekijken, analyseren, delen en managen van 3D Bouw Informatie Modellen (BIM) altijd real-time is, is de informatie altijd up-to-date.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN IBIS APPLICATIES

Selecteer je branche

Brink

'Het kloppend hart van bouw, infra en vastgoed'

Stap met ons in het middelpunt van bouw, infra en vastgoed! Vanuit het hart van de markt houden wij met onze management- en adviesdiensten, softwareproducten en financiële oplossingen driehonderdzestig graden zicht op alle bewegingen. Samen met u zoeken we letterlijk de randen op van wat mogelijk is.

Daar zijn we mee begonnen in 1972 en sindsdien zijn we zo’n tweehonderdvijftig mannen en vrouwen sterk. Elk met een eigen aanvullend specialisme. Want bij Brink werken we samen. Met de meest uiteenlopende opdrachtgevers en partners. Met bijzonder veel data. Met een berg aan oplossingsgericht vermogen. Voor een diversiteit aan vraagstukken. In het hart komt alles samen. En in het hart staat Brink. Kloppend hart van bouw, infra en vastgoed.

Lees meer over Brink