De Ibis Artikelen Service komt eraan in Ibis Calculeren voor Infra

De Ibis Artikelen Service komt eraan in Ibis Calculeren voor Infra

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de volgende grote update van Ibis voor Infra, versie 2.1. In deze versie zal in Ibis Calculeren voor Infra de Ibis Artikelen Service worden ontsloten. 

Ibis Artikelen Service is dé grootste en meest onafhankelijk artikelendatabase van Nederland en België. Wij presenteren de volledige assortimenten van ruim 300 vooraanstaande fabrikanten en leveranciers aan duizenden calculatoren en werkvoorbereiders binnen de infra-, bouw- en installatiesector. Ook kunt u uw eigen specifieke inkoopcondities met die leveranciers ingeven. Op die manier heeft u één database tot uw beschikking waar alle leveranciers met beschikbare bruto- en nettoprijs worden getoond.

 Dit doen wij in nauwe samenwerking met IB the data company. Zij hebben zich in bijna 20 jaar gespecialiseerd in het beheren van een databank van bouwtechnische materialen. Wij zullen in de komende periode de database verder verrijken met artikelen van fabrikanten en leveranciers uit de Infra/GWW.

Vanuit de Ibis Artikelen Service kunnen materialen worden overgenomen in een begroting waar ze als een tarief in een onderbouwing zullen worden toegevoegd. Uiteraard kunnen deze tarieven op een later tijdstip worden geactualiseerd: hiermee worden de meest actuele prijzen opgehaald uit de Ibis Artikelen Service. Indien gewenst kan per tarief worden aangegeven of deze uitgesloten moet worden van dit actualiseringsproces. Dit omdat er project specifieke prijsafspraken zijn gemaakt met een leverancier of omdat er vanuit een bestek een aanvraag wordt uitgezet naar de gewenste leveranciers.

 

logo ias Afbeelding1