IsoBouw Eco50 Klik-vloerplaat - nu beschikbaar binnen Ibis Artikelen Service met MKI-score!

IsoBouw Eco50 Klik-vloerplaat - nu beschikbaar binnen Ibis Artikelen Service met MKI-score!

Onlangs is het complete assortiment van IsoBouw toegevoegd aan Ibis Artikelen Service. Dit betekent dat u tijdens het calculeren direct inzicht heeft in een breed scala aan innovatieve isolatiesystemen voor daken, gevels en vloeren. Dit geeft gebruikers meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en grotere kostenreducties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Alle producten van IsoBouw zijn gebaseerd op het milieuvriendelijk isolatiemateriaal EPS (geëxpandeerd polystyreen) waarmee IsoBouw al jaren de trend zet in efficiënt en duurzaam bouwen.

Daarnaast is het complete assortiment gekoppeld aan alle actuele prijs- en levercondities van de groothandel waarbij u als bouwbedrijf direct toegang heeft tot deze informatie. 

IsoBouw Eco50 Klik-vloerplaat - Nu beschikbaar binnen Ibis Artikelen Service met MKI-score!

Opdrachtgevers, voorschrijvers en verwerkers zijn steeds meer op zoek naar producten met een goede milieuscore. Gezien de uitstekende milieuprestaties zijn EPS-isolatiesystemen daarbij een goede keuze. Na de eerdere introductie van de Eco30-vloerplaat is de Eco50 Klik-vloerplaat het tweede product in het Eco-Line assortiment van IsoBouw. De Eco50 Klik-vloerplaat bestaat voor minimaal 50% uit gerecyclede EPS.

eb8595743d8611dad5ca8caea322a6d1c1fbad8a

De toch al lage MKI-score en lage CO2-uitstoot van de reguliere EPS-vloerisolatie wordt met de Eco50 Klik-vloerplaat met nog eens ca. 50% verlaagd. Deze absoluut beste milieuscore vereenvoudigt het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen, zoals een lage MPG, en de realisatie van een circulair/duurzaam bouwproject 

 

                                                                           

NIEUW: de IsoBouw Eco50 Klik-vloerplaat                

Ibis Calculeren voor Bouw

Ibis Artikelen Service is direct te gebruiken vanuit uw Ibis Calculeren voor. U kunt artikelen raadplegen en direct koppelen aan de calculatie van uw projecten. Daarnaast kunt u de artikelen gebruiken in combinatie met (netto) actuele inkoopcondities van uw vaste leveranciers en de handelsbedrijven.