IsoBouw: “Wij vergroten onze toegang tot de markt met Ibis Artikelen Service”

IsoBouw: “Wij vergroten onze toegang tot de markt met Ibis Artikelen Service”

IsoBouw uit Someren bedenkt, produceert en levert isolerende bouwproducten, gemaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS), aan aannemers, dakdekkers en de bouwvakhandel. Om het complete assortiment breder onder de aandacht te brengen bij alle klanten, maakt marketing manager Gerard Sleegers gebruik van Ibis Artikelen Service.

Innovatie en isolatie  
DSC_0106IsoBouw is gespecialiseerd in het bedenken en leveren van innovatieve en hoogwaardige isolatiesystemen voor de bouwsector. Bij de verkooporganisatie in Someren werken zo’n 50 medewerkers, terwijl het bedrijf productielocaties in Someren, Oldenzaal en Wijchen heeft. IsoBouw maakt deel uit van de Europese BEWI Group met ongeveer 1.400 medewerkers. “Een voorbeeld van een recente innovatie zijn onze SlimFix RenoPro renovatieplaten, die dankzij hun unieke 3D-vormgeving makkelijker beloopbaar zijn, eenvoudig te monteren en een luchtdichte afwerking zonder koudebruggen opleveren,” zegt Sleegers. "Tevens zijn ze 100% herbruik- of recyclebaar, wat de laatste jaren een belangrijker selectiecriterium wordt.”
 

toegang tot de markt vergroten   
Voor IsoBouw zijn de vakhandel, voorschrijvers, aannemers en dakdekkers de belangrijkste doelgroepen. Deze hebben verschillende belangen en interesses in het totale aanbod van IsoBouw. “Wij hebben besloten om het volledige assortiment ook beschikbaar te stellen via Ibis Artikelen Service van Brink Software, omdat het onze toegang tot de gehele bouwmarkt vergroot”, vervolgt Sleegers. Ibis Artikelen Service is dé grootste en meest complete online materialendatabase voor de bouw-, infra- en installatiesector. Daar kunnen vele duizenden bouwbedrijven, architecten en calculatiebureaus die nu met Ibis calculatiesoftware werken gebruikmaken van actuele product en/of prijsinformatie bij het maken van kostenramingen en projectbegrotingen. 

 

“De uitgebreide en eenvoudig te gebruiken functionaliteit voor het toezicht houden op de uitvoering van projecten, zijn voor mij de belangrijkste voordelen.”

 

ibis artikelen service en IB the data company 
“Voor ons is het een groot voordeel dat Brink voor de Ibis Artikelen Service samenwerkt met IB the data company, de onafhankelijke artikeldatabase voor de bouw”, licht Sleegers toe. “Daardoor hoeven wij maar op één platform alle product- en prijsinformatie van ons assortiment te actualiseren, om alles toegankelijk te maken voor de calculatie- en ERP-software die klanten gebruiken. Door de meer fluctuerende prijzen moeten wij dat tegenwoordig vaker doen dan voorheen. Behalve het vergroten van onze toegang tot de markt, helpt Ibis Artikelen Service ons ook om onafhankelijk van intermediairs eerder op het netvlies te komen bij eindklanten en de architecten, aannemers en dakdekkers die offertes voor hen maken.”

 

“Voor ons is het een groot voordeel dat Brink voor de Ibis Artikelen Service samenwerkt met IB the data company, de onafhankelijke artikeldatabase voor de bouw.”

 

Bekijk producten             Bezoek de website     

Ibis Calculeren voor Bouw

Ibis Artikelen Service is direct te gebruiken vanuit uw Ibis Calculeren voor Bouw. U kunt artikelen raadplegen en direct koppelen aan de calculatie van uw projecten. Daarnaast kunt u de artikelen gebruiken in combinatie met (netto) actuele inkoopcondities van uw vaste leveranciers en de handelsbedrijven.