Professioneel samenwerken bij infraprojecten

Door dagelijks of wekelijks je productie te registreren in Ibis Besteksadministratie voor Infra, kun je eenvoudig voldoen aan alle administratieve eisen van je opdrachtgevers. Daardoor houden medewerkers meer tijd over om aan de projectresultaten te werken. Samengevat, is het een krachtige oplossing die zowel helpt bij het registreren als rapporteren van de voortgang.

Scroll

Wat kan je ermee?

Ibis Besteksadministratie voor Infra van Brink houdt rekening met de administratieve voorwaarden zoals die in RAW-systematiek zijn vastgelegd. Het toepassen van een risicoregeling is hierbij optioneel. Ibis Besteksadministratie voor Infra biedt de kracht, de snelheid en de flexibiliteit om in de administratie zeer effectief en resultaatgericht te werken. De software is uiterst eenvoudig te bedienen doordat de invoer van gegevens gereduceerd is tot het invoeren van de gerealiseerde productie per bestekpost. Je kunt deze registratie dagelijks of wekelijks plaats laten vinden. Op basis van deze registratie genereert het programma diverse overzichten.

Wat zit er in?

Met Ibis Besteksadministratie voor Infra vereenvoudig je uitvoeringsregistratie in projecten conform de administratieve voorwaarden in RAW Standaard 2020. Ook kun je op basis daarvan week- en termijnstaten in elke gewenste lay-out maken, om alle risico's beter te beheersen. Daarnaast is het eenvoudig om posten te openen en kortingen op termijnen en de eindafrekening te administreren. Met Ibis Besteksadministratie voor Infra is het mogelijk om flexibel productiedeclaraties in te voeren, correcties te verwerken en bijlagen toe te voegen. De goedkeuring van week- en termijnstaten vindt digitaal plaats en dankzij de app heeft elke gebruiker overal toegang tot het project. Uiteraard zorgen rollen en rechten ervoor dat alleen bevoegde gebruikers wijzigingen kunnen aanbrengen waar mogelijk. Een belangrijke functionaliteit wanneer zowel interne als externe gebruikers uitgenodigd kunnen worden voor projecten. Optioneel biedt de oplossing locaties aan producties te koppelen en projecten te verdelen naar diverse budgetten. Je kunt in deze softwareoplossing RAW- en niet RAW-administraties voeren en door het programma automatisch de termijnstaten met te factureren bedragen laten genereren. De samenwerking tussen partners wordt betrouwbaar en transparant wat enkel kan leiden tot een succesvol project.

 • Weekstaten en termijnen

  Meer info
 • Webbased

  Meer info
 • Raamovereenkomsten en deelopdrachten

  Meer info
 • Geïntegreerd samenwerken

  Meer info
 • RAW Standaard 2020

  Meer info
 • Digitale goedkeuring

  Meer info
 • Externe gebruikers

  Meer info
 • Risicoregeling

  Meer info
 • Weekrapporten

  Meer info
 • App

  Meer info
 • Budgetten

  Meer info
 • Locaties

  Meer info

Voordat je ermee aan de slag gaat

Het invoeren van nieuwe software is voor de meeste organisaties geen alledaagse taak, daarom zorgen wij voor een goede begeleiding. De medewerkers van Brink staan klaar om je organisatie via een gedegen opleidingsplan vertrouwd te maken met onze Ibis producten. Wij installeren en implementeren de software op verzoek ook op locatie. Eén van onze consultants assisteert je hier graag bij. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je gedurende het gebruik van de software up-to-date blijft met nieuwe functionaliteiten die wij gedurende het jaar toevoegen aan de software om de beste in de markt te blijven.