Besteksadministratie in de infra

Tijdens de uitvoering van projecten is het belangrijk dat je de geleverde productie registreert en motiveert volgens de administratieve voorwaarden van de betreffende opdrachtgever. Zoals de gebruikelijke RAW-standaard in de infra. Daarom helpt Ibis Besteksadministratie voor besteksadministratie op een efficiënte wijze te voldoen aan de bepalingen.

Scroll

Op basis van de RAW systematiek van CROW

Efficiënt administreren met software die voldoet aan de marktstandaard, bespaart je niet alleen kostbare tijd, maar voorkomt ook fouten die anders de termijnbetalingen vertragen. Verder vergroot een zorgvuldige en professionele administratie de grip op je projecten en het vertrouwen bij opdrachtgevers bij de controle van je facturen. Dit stimuleert een betere, transparantere samenwerking tussen opdrachtgever en -nemer.

  • Ibis Besteksadministratie geeft je de kracht, de snelheid en de flexibiliteit om in de administratie zeer effectief en resultaatgericht te werken.
  • Je kunt de registratie dagelijks of wekelijks plaats laten vinden. Indien gewenst, kun je tegelijk met de registratie van de producties ook zaken van algemene aard zoals onwerkbaar weer, afspraken, vergaderingen of leveringen vastleggen.
  • Ibis Besteksadministratie is uiterst eenvoudig te bedienen doordat de invoer van gegevens gereduceerd is tot het invoeren van de gerealiseerde productie per bestekpost.