Kloppend hart van bouw, infra en vastgoed.

Ibis software voor bouw

De ramingen, calculaties, begrotingen, planningen en administratiehandelingen die met behulp van onze Ibis software uitgevoerd worden, vormen voor menige partijen het hart van hun werkzaamheden. Dagelijks. Bij Brink  staan we daar niet elke dag bij stil en dat komt onder meer omdat we al bezig zijn met de volgende generatie software. En het mooie is, samen met de knowhow van de collega's van Management / Advies geeft dit ongekende mogelijkheden. 

Meer informatie

eenvoudig en snel calculeren

Brink biedt vergaande flexibiliteit om volgens verschillende methode zo gedetailleerd te calculeren als voor jouw projecten nodig is. Je krijgt een nieuw maar vertrouwd product wat we hebben verrijkt met extra functionaliteit, applicaties en specifieke (kosten)data waardoor onze software nog beter aansluit op je werkprocessen. Dankzij standaardisatie en automatisering maakt Ibis Calculeren het mogelijk om consistenter en gedetailleerder te calculeren waardoor faalkosten worden verminderd en tijd wordt gewonnen.

 

Calculeren

Eenvoudig en accuraat een sluitende begroting

Ibis Calculeren biedt vergaande flexibiliteit om volgens verschillende methode zo gedetailleerd te calculeren als voor jouw projecten nodig is. Dankzij standaardisatie en automatisering maakt Ibis Calculeren het mogelijk om efficiënter en gedetailleerder te calculeren. Hierdoor heb je snel inzicht in de kostprijs en de inschrijfprijzen.

Ibis Calculeren groeit mee met de aannemer en zorgt dat zowel de kleine als grote aannemer efficiënter kan werken. Deze functionaliteiten worden ondergebracht in een professionele en herkenbare uitstraling die gemakkelijk te integreren is met de software van partners. Uiteraard altijd en overal toegankelijk via de Cloud.

Ibis Calculeren voor Bouw

De komende jaren nemen zowel de complexiteit van vraagstukken in de gebouwde omgeving als de beschikbaarheid van data en het belang van informatisering toe. Daarom moeten wij sneller komen met antwoorden en de tools die daarbij helpen. Met Ibis Calculeren Bouw biedt Brink alle daarvoor benodigde gereedschappen, zoals 2D meten, het werken met een BIM en gebruik van kostendata. De calculatiesoftware is op basis van de modernste Microsoft/technologie eenvoudig te gebruiken en te integreren met de software van partners. Dit om samen efficiënter en effectiever te kunnen werken.

Meest gebruikte functionaliteiten

  • Traditionele meetstaten
  • CUF (Calculatie Uitwissel Formaat)
  • Ibis Meten in 2D
  • Ibis Meten in BIM
  • Brink Kostenbestand
  • MJOP/ MJOB
  • SQL

Brink

Webinars voor Bouw

Onze account- en productmanagers stellen hun expertise beschikbaar tijdens onze webinars over uiteenlopende onderwerpen. Schrijf je in voor een van onze webinars en raak op afstand bekend met onze functionaliteiten.

Bekijk hier het overzicht..
Webinars voor Bouw

Wat Brink software voor jou kan betekenen!

Meer grip op de kosten.

Een must voor elke aannemer. Budgettering en beheersing van kosten zijn voor elke bedrijf en project belangrijke processen, die het verschil tussen winst en verlies bepalen.

Bespaar tijd en voorkom fouten.

Door gebruik te maken van praktijk gebaseerde elementen is het maken van kostenramingen in vergaande mate te automatiseren. Daarmee bespaar je tijd en voorkom je kostbare fouten. Verder kun je gemakkelijk een scenarioanalyse uitvoeren.

Helder calculeren en begroten.

Het toenemend gebruik van 2D (PDF) en 3D (BIM) maakt calculeren en begroten in de bouw transparanter. Zowel opdrachtgevers als aannemers krijgen daardoor namelijk beter inzicht in alle hoeveelheden.

Ibis voor Calculeren in de cloud stelt ons bedrijf in staat om veilig te werken zowel op kantoor als thuis

— Daniëlle van Rhenen · Bouwbedrijf C.C. van Rhenen

Ibis voor Calculeren in de cloud stelt ons bedrijf in staat om veilig te werken zowel op kantoor als thuis

— Daniëlle van Rhenen · Bouwbedrijf C.C. van Rhenen