Scroll

Ervaar de nieuwe norm van calculeren

Eenvoudig en accuraat een sluitende begroting

Ibis Calculeren

Ibis Calculeren biedt vergaande flexibiliteit om volgens verschillende methode zo gedetailleerd te calculeren als voor jouw projecten nodig is. Dankzij standaardisatie en automatisering maakt Ibis Calculeren het mogelijk om consistenter en gedetailleerder te calculeren waardoor faalkosten worden verminderd en tijd wordt gewonnen.

Het toenemend gebruik van een Bouw Informatie Model (BIM) maakt calculeren en begroten in alle sectoren transparanter en geeft alle betrokken partijen meer inzicht en grip gedurende het gehele bouwproces. Ibis Calculeren groeit mee met de aannemer en zorgt dat zowel de kleine als grote aannemer efficiënter kan werken. Deze functionaliteiten worden ondergebracht in een professionele en herkenbare uitstraling die gemakkelijk te integreren is met de software van partners. Uiteraard altijd en overal toegankelijk via de cloud.

Alle functies van Calculeren

Voor wie is IBIS Calculeren geschikt?

Ben je actief in de infra, bouw, installatietechniek of vastgoed en wil je meer grip op je calculatieproces dan is Ibis Calculeren de oplossing voor jouw organisatie. Daarnaast kunnen vastgoedeigenaren ook eenvoudig een begroting maken met Ibis Calculeren. De verschillende instapniveaus zorgen er niet alleen voor dat er voor elke organisatie een geschikte oplossing is, maar ook dat de gebruikers gemakkelijk kunnen opschalen.

Calculeren voor infra, bouw, installatietechniek en vastgoed
calculeren cursussen en blogs
Efficiënter calculeren met marktconforme kostenbestanden
Brink Software - Calculeren - Kostenbestand
Cursus: Ibis Calculeren voor Bouw
Yasper
Voor hulp en advies

Vraag het aan Joy

j.wansleeben@brink.nl 010 237 01 00 Ik heb nu een vraag