RAW, UAV of UAV GC. Win de aanbesteding!

Met Ibis Calculeren voor Infra kun je zowel eenvoudig als nauwkeurig kostenramingen, directie- en werkbegrotingen voor infraprojecten maken. De calculatiesoftware is inclusief het inlezen van alle benodigde gegevens uit RSX- en ZSX-bestanden, eigen bibliotheken, of van derden. Ook kun je calculaties met zelf in te voeren en te beheren productiemiddelen onderbouwen, snel eerder gemaakte calculatieposten of deelcalculaties opzoeken en hergebruiken en tijd besparen met uittrekstaten en integraties met kostenbestanden van derden.

Scroll

Wat kan je ermee?

Bij Brink hebben we de keuze gemaakt om voor onze klanten extra functionaliteit en aanvullende applicaties beschikbaar te stellen in de nieuwe software. Met Ibis Calculeren voor Infra introduceren we dan ook trots Ibis Meten in 2D. Hiermee bepaal je gemakkelijk hoeveelheden uit 2D-tekeningen in PDF. De berekende hoeveelheden worden gekoppeld aan de begrotingsregels waardoor de hoeveelheden altijd herleidbaar zijn. Dit is niet alleen efficiënt maar het voorkomt ook kostbare fouten in de begroting. Voor het maken van begrotingen is goed opgebouwde en actuele kostendata nodig. Het maken en onderhouden van deze bestanden kost veel tijd.

Het Brink Kostenbestand Infra maakt ook deel uit van Ibis Calculeren voor Infra. Ook hebben we de nieuwe applicatie toegevoegd waarmee je hoeveelheden kunt bepalen uit  een 3D BIM. De berekende hoeveelheden worden gekoppeld aan de begrotingsregels waardoor de hoeveelheden altijd herleidbaar zijn. Dit is niet alleen efficiënt maar het voorkomt ook kostbare fouten in jouw begroting.

Naast het Brink Kostenbestand Infra hebben we functionaliteit ontwikkeld voor extra prijzenboeken, waarmee in één begroting met verschillende kostprijzen kan worden gerekend. Alle data kan tevens opgeslagen worden in een veilige SQL database die de mogelijkheid geeft tot business intelligence rapportages. 

 • Uittrekstaten

  Meer info
 • Ibis Meten in 2D

  Meer info
 • Ibis Meten in 3D

  Meer info
 • Brink Kostenbestand Infra

  Meer info
 • Vergelijkingsstaat

  Meer info
 • SQL

  Meer info
 • Algemene bladen

  Meer info
 • RAW Systematiek 2020

  Meer info
 • Automatisch Onderbouwen

  Meer info
 • Prijzenboeken

  Meer info

Voordat je er mee aan de slag gaat

Het invoeren van nieuwe software is voor de meeste organisaties geen alledaagse taak, daarom zorgen wij voor een goede begeleiding. De medewerkers van Brink staan klaar om je organisatie via een gedegen opleidingsplan vertrouwd te maken met onze Ibis producten. Wij installeren en implementeren de software op verzoek ook op locatie. Eén van onze consultants assisteert je hier graag bij. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je gedurende het gebruik van de software up-to-date blijft met nieuwe functionaliteiten die wij gedurende het jaar toevoegen aan de software om de beste in de markt te blijven.

"Ibis voor Calculeren in de cloud stelt ons bedrijf in staat om veilig te werken zowel op kantoor als thuis"

Danielle van Rhenen · Bouwbedrijf C.C. van Rhenen