Ibis Calculeren voor Bouw

Na jaren van krimp is de woning- en utiliteitsbouw weer gaan stabiliseren en groeien. Door technologische ontwikkelingen als het werken met een BIM en via de cloud overal en altijd toegankelijke informatie, is de bouwmarkt echter onomkeerbaar veranderd. Daarom moeten alle betrokkenen zo LEAN mogelijk en transparant met elkaar gaan samenwerken. Met Ibis Calculeren biedt Brink alle daarvoor benodigde gereedschappen, die op basis van de modernste Microsoft-technologie eenvoudig te gebruiken zijn. Indien gewenst uiteraard ook op mobiele apparatuur via de cloud. Eenvoudig te integreren met de software van partners.

Scroll

Met de juiste tool inzicht krijgen in kosten

Door technische ontwikkelingen als werken met een BIM en via de cloud overal en altijd toegankelijke informatie, is de markt onomkeerbaar veranderd. Daarom moeten alle betrokkenen zo LEAN en transparant mogelijk samenwerken. Met Ibis Calculeren biedt Brink alle daarvoor benodigde gereedschappen, die op basis van de modernste Microsoft-technologie eenvoudig te gebruiken zijn via de cloud. Ook is de calculatiesoftware eenvoudig te integreren met de software van partners, om samen efficiënter en effectiever te kunnen werken. 

Calculatiesoftware die is gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring en door ruim 70% van de markt wordt gebruikt. Voor de totale levenscyclus van gebouwen, technische installaties, kunstwerken en infrastructuur tracé. Ibis Calculeren is open en daardoor eenvoudig te integreren met andere ontwerp-, administratie- of ERP-software. Ontdek de mogelijkheden!

Lees hier meer

  • Een must voor elke aannemer. Budgettering en beheersing van kosten zijn voor elk bedrijf en project belangrijke processen, die het verschil tussen winst en verlies bepalen.
  • Het toenemend gebruik van een Bouw Informatie Model (BIM) maakt calculeren en begroten in de bouw transparanter. Zowel opdrachtgevers als aannemers krijgen daardoor namelijk beter inzicht in alle hoeveelheden.
  • Door gebruik te maken van praktijkgebaseerde elementen is het maken van kostenramingen in vergaande mate te automatiseren. Daarmee bespaar je tijd en voorkom je kostbare fouten. Verder kun je gemakkelijk een scenarioanalyse uitvoeren.
  • Deze software biedt uitgebreide functionaliteit om de balans te vinden tussen de beheerstrategie voor alle vastgoedobjecten en de dynamiek van snelle economische en maatschappelijke ontwikkelingen.