Ibis voor bewaken

Werk professioneel samen en voldoe aan de administratieve eisen van opdrachtgevers

Bij Brink zetten wij erop in dat de samenwerking tussen partners betrouwbaar en transparant verloopt en dat alle partijen te alle tijden beschikken over alle beschikbare informatie. Dit kan enkel leiden tot een succesvol en uitstekend lopend project. Door innovaties in de markt is het op verschillende gebieden gebieden gemakkelijker geworden om gebruik te maken van de data die beschikbaar is. Hierdoor is het voor partijen eenvoudiger om het overzicht te behouden over verschillende budgetten en worden risico's makkelijker gemanaged. De toevoeging van BIM maakt het voor beheerders eenvoudig om analyses te maken over bezit 

Meer informatie

Samenwerking, transparantie, inzicht en grip

Een goede samenwerking tussen de verschillende partners is bij elk project van groot belang. Door gebruik te maken van de juiste tools en het neerzetten van een goede organisatie en de juiste processen vergroot je niet alleen het onderlinge vertrouwen maar ook de transparantie, inzicht en grip op elk project. Of het nou gaat om het goedkeuren van week- en termijnstaten of het beantwoorden van vastgoedvraagstukken op basis van verzamelde data. Dankzij innovatieve automatisering ontstaat er een hoge mate van professionaliteit. Iets wat in elke branche wordt nagestreefd.

Besteksadministratie

Efficiënt administreren bespaart je niet alleen kostbare tijd, maar voorkomt ook fouten die termijnbetalingen vertragen. Verder vergroot een zorgvuldige en professionele administratie de grip op je projecten en het vertrouwen bij opdrachtgevers bij de controle van je facturen.

Risicomanagement

Risico’s zijn ongeplande en ongewenste gebeurtenissen die moeilijk zijn in te schatten. Door daar bij de voorbereiding van projecten met alle betrokkenen goed over na te denken en mogelijke oorzaak- en gevolgrelaties te analyseren, zijn veel kostbare fouten te voorkomen.

Budgetmanagement

Budgetmanagement maakt de haalbaarheid van projecten inzichtelijker en vergroot de grip op alle kosten met een Budget bewakingsmodel.

Vastgoeddata

In de praktijk is data vaak niet of niet eenvoudig te verkrijgen en is de betrouwbaarheid van data in zijn geheel soms onbekend. Het verzamelen van gegevens gaat vaak gepaard met het handmatig koppelen van veel verschillende informatiebestanden. Daarnaast bevindt steeds meer informatie zich buiten de eigen organisatie. "Weten wat je hebt”, krijgt met onze oplossing een hele nieuwe betekenis

weekrapporten

Ibis Besteksadministratie voor Infra

weekrapporten

Ibis voor Risico's

weekrapporten

Ibis voor Budgetten

weekrapporten

Ibis voor Vastgoeddata

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN IBIS APPLICATIES

Selecteer je branche

Recente bijdragen

Kennis is macht, zeggen ze wel eens. Wij vinden het machtiger om deze kennis bovendien met je te delen. Lees onze blogs, artikelen en publicaties.

Brink

'Het kloppend hart van bouw, infra en vastgoed'

Stap met ons in het middelpunt van bouw, infra en vastgoed! Vanuit het hart van de markt houden wij met onze management- en adviesdiensten, softwareproducten en financiële oplossingen driehonderdzestig graden zicht op alle bewegingen. Samen met u zoeken we letterlijk de randen op van wat mogelijk is.

Daar zijn we mee begonnen in 1972 en sindsdien zijn we zo’n tweehonderdvijftig mannen en vrouwen sterk. Elk met een eigen aanvullend specialisme. Want bij Brink werken we samen. Met de meest uiteenlopende opdrachtgevers en partners. Met bijzonder veel data. Met een berg aan oplossingsgericht vermogen. Voor een diversiteit aan vraagstukken. In het hart komt alles samen. En in het hart staat Brink. Kloppend hart van bouw, infra en vastgoed.

Lees meer over Brink