Dé oplossing voor bestekschrijven

Een bestek is een onmisbare schakel in het ontwerpproces en vervult een belangrijke rol als informatiedrager en contractdocument tussen opdrachtgever en aannemer. Daarom is Ibis Specificeren RAW gebaseerd op de alom geaccepteerde RAW-systematiek. Geen wonder dat iedereen in de infrasector zich thuis voelt in onze pasklare automatiseringsoplossingen.

Scroll

Wat kan je ermee?

Met Ibis Specificeren RAW kun je afhankelijk van je eigen voorkeur RAW-bestekken opbouwen. Beschikbare teksten uit andere bestanden zijn zijn eenvoudig en snel te importeren.  Een Microsoft Office integratie zorgt ervoor dat elke gebruiker gemakkelijk documenten opstelt met informatie uit projecten. Een ander voordeel van de integratie is dat hoeveelheden uit Microsoft Excel bestanden snel kunnen worden ingeladen. Bestekken zijn altijd op gebaseerd op de huidige RAW-systematiek omdat oude RAW bestekken zonder probleem worden geconverteerd naar de nieuwste versie. Overzicht binnen bestekken en projecten worden gewaarborgd met hyperlinks tussen bestekposten. Met V&G Plan is Ibis Specificeren voor RAW ontwikkeld om op basis van een RAW-bestek eenvoudig een professioneel veiligheids- en gezondheidsplan op te stellen.

 • Geïntegreerd met Microsoft Word

  Meer info
 • Converteren RAW

  Meer info
 • Geïntegreerde Microsoft Excel uittrekstaat

  Meer info
 • Hyperlinks

  Meer info
 • Documentenmanagement

  Meer info
 • V&G Plan

  Meer info
 • 2D Meten

  Meer info
 • 3D Meten

  Meer info

Voordat je ermee aan de slag gaat

Het invoeren van nieuwe software is voor de meeste organisaties geen alledaagse taak, daarom zorgen wij voor een goede begeleiding. De medewerkers van Brink staan klaar om je organisatie via een gedegen opleidingsplan vertrouwd te maken met onze Ibis producten. Wij installeren en implementeren de software op verzoek ook op locatie. Eén van onze consultants assisteert je hier graag bij. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je gedurende het gebruik van de software up-to-date blijft met nieuwe functionaliteiten die wij gedurende het jaar toevoegen aan de software om de beste in de markt te blijven.