Brink Software en 4PS verstevigen partnerschap

Brink Software en 4PS blijven samenwerken aan de toekomst van bouwautomatisering, op basis van een nieuwe partnerovereenkomst. Door onze calculatiesoftware verder te integreren met de ERP-software 4PS Construct, kunnen bedrijven in de bouw-, infra- en installatiemarkt alle processen en projecten zowel eenvoudiger als efficiënter digitaliseren en automatiseren.

integratie ibis calculatiesoftware met 4PS Construct

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste standaard business software voor de bouw, GWW en installatietechniek. Steeds meer bedrijven in de bouwwereld maken de kostenramingen en gedetailleerde werkbegrotingen voor hun projecten met Ibis Calculeren voor Bouw (voorheen IBIS-TRAD) en Ibis Calculeren voor Infra (voorheen GwwCalc). Om alle kosteninformatie eenvoudig te kunnen hergebruiken tijdens de uitvoering van projecten biedt 4PS een koppeling aan tussen de ERP-oplossing 4PS Construct en Ibis calculatiesoftware.
 

Inzicht en voortgangsbewaking

Door kostprijscalculaties te integreren met de ERP-software 4PS Construct zijn projecten beter financieel te bewaken en is het mogelijk om de verkoopprijzen te benutten voor het factureren. Verder resulteert deze integratie in een completer inzicht in de voortgang van projecten en zijn verschillen tussen de voor- en nacalculatie te voorkomen. Tenslotte bespaart de integratie veel dubbel administratiewerk en daaraan gerelateerde fouten.

 Samenwerking en aanbod versterken
“Met deze nieuwe partnerovereenkomst versterken wij het gezamenlijke aanbod voor de bouw-, infra- en installatiemarkt en continueren wij onze jarenlange prettige relatie,” zegt Marcel van Noord, Business Unit Manager 4PS. “Een nog betere integratie en hergebruik van informatie waardoor nog beter inzicht in de projectvoortgang wordt gerealiseerd, dat is waarmee wij onze klanten graag samen verder willen helpen”, zegt Sjoerd Wiersma, Commercieel Manager Brink Software.”

Meer informatie? Neem contact op met onze accountmanager!

 

avatar--josefine
Voor vragen en storingen

Vraag het de helpdesk