Kloppend hart voor bouw, infra en vastgoed

Kloppend hart voor bouw, infra en vastgoed

Ibis software voor infra

De inframarkt staat voor grote uitdagingen: achterstallig onderhoud wegwerken, verduurzamen, meer internationale concurrentie en nieuwe contractvormen, terwijl personeel moeilijker te vinden is. Gelukkig voegen automatisering en digitalisering op een steeds slimmere wijze waarde toe.
Ibis software voor infra helpt aannemers, ingenieursbureaus, overheden en leveranciers eenvoudiger bestekken en kostenramingen, -calculaties en -begrotingen te maken voor elk project. Ontwikkeld met de modernste technologie en gemakkelijk te gebruiken via een intuïtieve interface.

Ontdek onze softwarepakketten

Ibis software voor infra

Ibis Specificeren voor RAW

Soepel en efficiënt bestekken schrijven op basis van de CROW-richtlijnen
Ibis Specificeren voor RAW stelt je in staat om optimaal jouw RAW-bestekken op te stellen. Moeiteloos neem je de hoofdcodes over uit de RAW-Catalogus en vervolgens maak je dit project specifiek. Het overnemen van bestekposten uit andere bestekken is zeer eenvoudig. Een V&G Plan maak je snel door de geïntegreerde V&G-module.

Ibis Calculeren voor Infra

Wil jij ook eenvoudiger en sneller projecten calculeren?
Ibis Calculeren biedt vergaande flexibiliteit om volgens verschillende methode zo gedetailleerd te calculeren als voor jouw projecten nodig is. Dankzij standaardisatie en automatisering maakt Ibis Calculeren het mogelijk om consistenter en gedetailleerder te calculeren waardoor faalkosten worden verminderd en tijd wordt gewonnen.

Ibis Besteksadministratie voor Infra

Wil jij ook efficiënter de projectvoortgang bewaken en samenwerken met opdrachtgevers?
Ibis Besteksadministratie voor Infra vereenvoudigt het administreren en rapporteren van de dagelijks of wekelijks uitgevoerde productie volgens de RAW-systematiek. Maar ook het digitaal samenwerken met opdrachtgevers, waardoor de transparantie toeneemt en factureren sneller worden betaald.

Sandin Avdic - vierkant
Voor vragen en storingen

Vraag het de helpdesk