Oproep gebruikersgroep Ibis Calculeren voor Bouw

Oproep gebruikersgroep Ibis Calculeren voor Bouw

Na het succesvol opzetten van gebruikersgroepen voor onze webapplicaties, streven we ernaar om nu ook voor Ibis Calculeren voor Bouw een actieve gebruikersgroep te vormen.  

DOEL VAN DE GEBRUIKERSGROEP

De focus van deze gebruikersgroep ligt op het verkrijgen van feedback over onze huidige en toekomstige initiatieven. Uiteraard staan we open voor suggesties en ideeën van de leden, maar het primaire doel is om inzicht te krijgen in wat er leeft onder onze gebruikers en hoe we onze software nog beter kunnen afstemmen op hun behoeften en werkzaamheden. Om dit doel te realiseren, willen we graag een groep van 10 tot 15 gebruikers vormen die de applicatie intensief gebruiken. 

aanmelden

Maak je intensief gebruik van Ibis Calculeren voor Bouw en  heb jij tijd om één keer in de 2 à 3 maanden voor ongeveer 1 uur contact met ons te hebben via Teams, meld je dan aan als (potentieel) lid van de gebruikersgroep. Ga naar Meld je aan bij Evert of  stuur een e-mail naar e.kouwenhoven@brink.nl .Na ontvangst van jouw aanmelding voor de gebruikersgroep, nemen wij contact met je op voor meer informatie.