Webinar - Digitaal samenwerken in de bouw, vier redenen voor gratis deelname

Webinar - Digitaal samenwerken in de bouw, vier redenen voor gratis deelname

 Brink Software - digitaal samenwerken - Brink - Bouw7

100 brink en exact

Wil je sneller met een kleinere foutkans calculeren en de begroting in jouw projectadministratie importeren? Dat kan met Ibis Calculeren voor Bouw en de software van Exact bouw7. Lees hier vier redenen om deel te nemen aan het gratis webinar digitaal samenwerken in de bouw, op donderdag 1 april!

Tijd besparen

Elk project begint met een kostencalculatie, waarvan behalve de prijs ook de onderbouwing belangrijk is. Met Ibis Calculeren voor Bouw maak je snel professioneel onderbouwde projectcalculaties, zonder dat er belangrijke kostenposten worden vergeten. Als deze na gunning naadloos worden ingelezen in de administratie van Exact bouw7, bespaar je veel tijd en voorkom je kostbare fouten.
 

online samenwerken

Sinds de corona-pandemie werken veel mensen vanuit huis. Met Ibis Calculeren voor Bouw en de Exact bouw7 software kan je altijd en overal eenvoudig bij elke projectcalculatie en -administratie, ook thuis en op de bouwplaats. Je hoeft je daarbij geen zorgen meer te maken over de bestandsbeveiliging, omdat Brink Software en Exact bouw7 dit voor veel klanten op een goed beveiligd cloudplatform regelen.


bewezen oplossing

Ibis Calculeren voor Bouw, de verbeterde versie van IBIS-TRAD, is de meest gebruikte oplossing voor het calculeren van bouwprojecten. Exact bouw7 is marktleidende software voor alle administratieve processen in de bouw. Samen vormen deze softwaretoepassingen een bewezen oplossing voor efficiënt calculeren, administreren en projectmanagement. Eenvoudig op kantoor en in de cloud te gebruiken.
 

Ervaringen woonveste bouw

Ibis Calculeren voor Bouw en Exact bouw7 worden al door veel bouwbedrijven gebruikt om sneller en met minder fouten te calculeren en te administreren. Tijdens het webinar digitaal samenwerken in de bouw hoor je de ervaringen van Woonveste Bouw uit Mierlo. Dit middelgrote bouwbedrijf ontwikkelt, bouwt, verbouwt en onderhoudt woningen, kantoren, bedrijfshallen, hotels en winkels in Zuid-Oost Nederland.

 

Schrijf je hier in voor het gratis webinar!