Digitaal vastgoedbeheer

Ibis voor Vastgoeddata maakt het voor gemeenten, woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders mogelijk om beschikbare informatie ketenbreed te hergebruiken voor assetmanagement en big data-toepassingen. Dankzij deze tool hebben vastgoedbeheerders inzicht in de grootste uitdagingen en kansen bij het integreren en slimmer benutten van alle vastgoeddata om zodoende de juiste strategische keuzes te maken.

Scroll

Integreren, valideren en Visualiseren van vastgoeddata

Woningcorporaties, gemeenten en commerciële vastgoedbeheerders zijn intensief bezig met het digitaliseren van hun vastgoedbezit op basis van 2D- en 3D-gebouwmodellen. We zien nu ook dat het digitaliseren van het vastgoedbezit samenkomt met de vraag om alle beschikbare vastgoeddata te bundelen en inzichtelijk te maken voor Assetmanagement toepassingen. Ibis voor Vastgoeddata geeft vastgoedbeheerders houvast voor het integreren, valideren en visualiseren van vastgoeddata uit steeds meer bronnen mogelijk te maken.

  • Snel en efficiënt digitaliseren van vastgoed.
  • Gemakkelijk te koppelen aan alle systemen en openbare bronnen, zodat gebruikers integraal beschikken over alles wat zij willen weten over hun bezit.
  • Dankzij overzichtelijke rapportages en dashboard zijn strategische keuzes snel gemaakt.