KLOPPEND HART VAN BOUW, INFRA EN VASTGOED

KLOPPEND HART VAN BOUW, INFRA EN VASTGOED

Ibis software voor vastgoed

Woningcorporaties, gemeenten en andere vastgoedbeheerders moeten de komende decennia hun meerjarige onderhoudscycli gaan integreren met het verduurzamen van de hele portefeuille. Dus ook daaraan gerelateerde kapitalisatieberekeningen maken, scenario’s vergelijken en voldoen aan meer regelgeving.

Ibis Calculeren voor Vastgoed helpt elke vastgoedbeheerder om aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter meerjarenonderhoudsplannen te begroten. Gebaseerd op de eigen strategische doelstellingen en het voorraadbeleid. Met intuïtief te gebruiken functionaliteit die veel routinematig rekenwerk uit handen neemt en helpt inzichtelijke managementrapportages en -presentaties te maken. Een tekort aan personeel dan kun je altijd een beroep doen op de kostenexperts van Brink.

Ontdek onze softwarepakketten

Ibis software voor vastgoed

Ibis Calculeren voor Vastgoed

Wil jij ook eenvoudiger en sneller meerjarenonderhoudsplannen begroten?
Ontdek hoe de onderhoudsstatus mobiel te inventariseren is met conditiemetingen volgens NEN 2767, of vergaand geautomatiseerd met behulp van geodata, beeldherkenning en slimme algoritmen. En hoe eenvoudig scenarioanalyses en kapitalisatieberekeningen zijn uit te voeren. Lees tevens de ervaringen van andere vastgoedbeheerders die al jarenlang met onze software werken.

Ibis Sturen op Vastgoed

 

 

Digitale Vastgoedogen

Sandin Avdic - vierkant
Voor vragen en storingen

Vraag het de helpdesk