KLOPPEND HART VAN BOUW, INFRA EN VASTGOED

KLOPPEND HART VAN BOUW, INFRA EN VASTGOED

Ibis software voor vastgoed

Woningcorporaties, gemeenten en andere vastgoedbeheerders moeten de komende decennia hun meerjarige onderhoudscycli gaan integreren met het verduurzamen van de hele portefeuille. Dus ook daaraan gerelateerde kapitalisatieberekeningen maken, scenario’s vergelijken en voldoen aan meer regelgeving.

Ibis Calculeren voor Vastgoed helpt elke vastgoedbeheerder om aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter meerjarenonderhoudsplannen te begroten. Gebaseerd op de eigen strategische doelstellingen en het voorraadbeleid. Met intuïtief te gebruiken functionaliteit die veel routinematig rekenwerk uit handen neemt en helpt inzichtelijke managementrapportages en -presentaties te maken. Een tekort aan personeel dan kun je altijd een beroep doen op de kostenexperts van Brink.

Ontdek onze softwarepakketten

Ibis software voor vastgoed

Ibis Calculeren voor Vastgoed

Wil jij ook eenvoudiger en sneller meerjarenonderhoudsplannen begroten?
Ontdek hoe de onderhoudsstatus mobiel te inventariseren is met conditiemetingen volgens NEN 2767, of vergaand geautomatiseerd met behulp van geodata, beeldherkenning en slimme algoritmen. En hoe eenvoudig scenarioanalyses en kapitalisatieberekeningen zijn uit te voeren. Lees tevens de ervaringen van andere vastgoedbeheerders die al jarenlang met onze software werken.

Ibis Sturen op Vastgoed

Effectief en slim sturen op vastgoedonderhoud.
Ibis Sturen op Vastgoed is een tool die het beheer en onderhoud van vastgoed vereenvoudigt. Deze tool kan naast Ibis Calculeren voor Vastgoed gebruikt worden. Concreet: door een slim filter toe te passen op de geconstateerde gebreken met vooraf ingestelde logische acties en bijbehorende kosten heb je direct het stuur op jouw onderhoud behoevend element of installatie. Daarmee is het onderhoudsbeleid doorgewerkt in het begrotings- en verantwoordingsproces vanaf de strategie tot de operatie.

Digitale Vastgoedogen

Datagedreven inventariseren.
Digitale Vastgoedogen (DVO) is het dataplatform van Brink waarmee we de onderhoudsbehoevende elementen van de buitenschil van vastgoed kunnen bepalen. Door de inzet van openbare databronnen, verloopt het inventarisatieproces snel en eenvoudig. De resultaten worden ingelezen in jouw onderhoudssoftware. Digitale Vastgoedogen helpt vastgoedeigenaren een betrouwbare basis te leggen voor de onderhoudsbegroting.

Sandin Avdic - vierkant
Voor vragen en storingen

Vraag het de helpdesk