Ervaar de nieuwe norm van calculeren

Met Ibis Calculeren ervaar je hoe gemakkelijk calculeren kan zijn. Of je nu een grote of kleine aannemer bent in de bouw, Ibis Calculeren voor Bouw biedt de mogelijkheid om snel, eenvoudig en accuraat tot een begroting te komen.

Scroll

Wat kan je ermee?

Ibis Calculeren brengt veel disciplines samen in één oplossing. Zo kun je er traditioneel, volgens de elementenmethode of BIM-gestuurd mee calculeren. Met meetstaten voor de bouw worden snel hoeveelheden bepaald. Dankzij vergevorderde technieken kunnen de hoeveelheden ook door middel van PDF-tekeningen en een BIM uitgetrokken en gekoppeld worden aan een calculatie. Als basis voor de begroting biedt Ibis Calculeren de mogelijkheid om gebruik te maken van het Brink Kostenbestand. Om zo integraal mogelijk aan de slag te gaan kunnen offertes van verschillende partijen gemakkelijk worden vergeleken en is het mogelijk om verschillende disciplines samen te brengen in één begroting. Ten slotte helpt Ibis Calculeren voor Bouw aannemers bij het inventariseren van alle onderhoudsbehoeften en opstellen van het meerjarenonderhoudsplan en -begroting.

aan de slag

 • Traditionele meetstaten

  Meer info
 • Ibis Meten in 2D

  Meer info
 • Calculatie Uitwisselingsformaat (CUF)

  Meer info
 • Ibis Meten in BIM

  Meer info
 • Brink Kostenbestand

  Meer info
 • Projectcalculatie en Offertespiegel

  Meer info
 • SQL

  Meer info
 • MJOP/ MJOB

  Meer info

Voordat je er mee aan de slag gaat

Het invoeren van nieuwe software is voor de meeste organisaties geen alledaagse taak, daarom zorgen wij voor een goede begeleiding. De medewerkers van Brink staan klaar om je organisatie via een gedegen opleidingsplan vertrouwd te maken met onze Ibis producten. Wij installeren en implementeren de software op verzoek ook op locatie. Eén van onze consultants assisteert je hier graag bij. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je gedurende het gebruik van de software up-to-date blijft met nieuwe functionaliteiten die wij gedurende het jaar toevoegen aan de software om de beste in de markt te blijven.

"Ibis voor Calculeren in de cloud stelt ons bedrijf in staat om veilig te werken zowel op kantoor als thuis"

Danielle van Rhenen · Bouwbedrijf C.C. van Rhenen