Specificeren voor infra

Bij het schrijven van een bestek stel je een volledige werkomschrijving van het infraplan op. Daarbij is het belangrijk dat er zoveel mogelijk tijd besteedt kan worden aan de bijzondere eisen en aspecten van het project, in plaats van alle standaardregels en bestekonderdelen. Dat kan door het schrijven van RAW-bestekken in vergaande mate te automatiseren.

Scroll

Dé tool voor het maken van een RAW bestek

Door veelgebruikte teksten in eigen referentiebestekken op te nemen, worden deze een steeds explicietere vertaling van de eigen werkmethodiek en meest gangbare materialen. Ibis Specificeren voor RAW zorgt voor het automatiseren van bestekschrijven in de infra en helpt ook om de vele wijzigingen snel en consistent door te voeren en je eerste kostenramingen te maken.

  • Met Ibis Specificeren voor RAW kun je zowel eenvoudig als nauwkeurig kostenramingen, directie- en werkbegrotingen voor infraprojecten maken.
  • V&G Plan is speciaal ontwikkeld om op basis van een RAW-bestek eenvoudig een professioneel veiligheids- en gezondheidsplan op te stellen.
Yasper
Voor hulp en advies

Vraag het aan Yasper

y.kuiper@brink.nl 010 237 01 00 Ik heb nu een vraag