Veel nieuwe ontwikkelingen in Ibis software voor de vastgoedsector in 2023

Veel nieuwe ontwikkelingen in Ibis software voor de vastgoedsector in 2023

 

Voor de vastgoedsector hebben wij in 2023, net als voor onze andere markten, hard aan de fundering van onze software gewerkt voor noodzakelijke verbeteringen om alle IT-ontwikkelingen te volgen. Maar ook twee compleet nieuwe modules toegevoegd voor het digitaal inventariseren van uw vastgoedportefeuille en datagestuurd beleidsmatig vastgoedbeheer. 

1. Digitale Vastgoed Ogen 

Met onze nieuwe Digitale Vastgoed Ogen kunnen wij u als vastgoedbeheerder helpen om 70 tot 80% van de hele portefeuille geautomatiseerd te inventariseren op basis van data uit beschikbare openbare bronnen. Daarna is deze data met een beperkte inspectie uit te breiden en nauwkeuriger te maken. Deze data science tool bespaart u veel tijd in vergelijking met handmatige nulmetingen.

 

2. echt sturen op vastgoed

Een andere belangrijke vernieuwing voor vastgoedbeheerders is Ibis Sturen op Vastgoed. Met deze nieuwe software en onze gebrekenzeef kunt u het oplossen van alle geconstateerde gebreken tijdens inspecties beleidsmatiger gaan inplannen en uitvoeren, afhankelijk van hun prioriteit. Samengevat stelt Ibis Sturen op Vastgoed u in staat om overzichtelijker datagestuurde beleidskeuzes te maken, op basis van de periodieke inspecties en meerjarenonderhoudsbegroting.   

 

3. Business intelligence dashboards

Omdat data een belangrijke asset is om binnen de gehele organisatie te hergebruiken, hebben wij dit jaar ook nog exportmogelijkheden toegevoegd voor de dashboardtoepassingen van Blue-Mountain en Luxs. Daarmee krijgt u op een eenvoudigere wijze meer inzicht en grip op uw vastgoedportefeuille.   

 

4. meer gebruikersgemak

De feedback van onze gebruikers vinden wij heel belangrijk. Daarom voegen wij regelmatig kleine verbeteringen in onze software door op basis van uw input. Hierdoor is het nu onder andere mogelijk om meerdere afbeeldingen toe voegen tijdens inspecties, conditiescore op hogere niveaus te bepalen en gedeelde kenmerken per niveau toe te kennen.

 

5. Altijd met de nieuwste versie werken 

Net als andere software zijn de Ibis applicaties niet foutloos. Daarom lossen wij gemelde bugs zo snel mogelijk op en voegen we regelmatig kleine verbeteringen toe die het werken met onze vastgoedsoftware nog makkelijker maken. Omdat alles in de cloud draait, kunt u altijd met de nieuwste versie werken. 

 

wat is er nieuw in 2024?

Uiteraard blijven we in 2024 doorgaan met vernieuwingen in onze producten. We zijn bijvoorbeeld druk bezig om onze app Inspecteren voor Vastgoed volledig te vernieuwen. Maar ook nieuwe functies te ontwikkelen die de sturing op uw vastgoedportefeuille nog makkelijker maakt. Wilt u meer weten over wat wij allemaal nog gaan ontwikkelen voor u in 2024? Dan kunt u zich inschrijven voor één van de aankomende webinars voor Ibis Calculeren voor Vastgoed en Ibis Sturen op Vastgoed. Alvast veel succes in het nieuwe vastgoedjaar!